Portails enchantés avec Cupheada veľmi podobať

Portails enchantés avec Cupheada veľmi podobať

Pustite si video nižšie. Ak par som vám nepovedal, že sa máte dobre pozrieť, možno vám ani nepríde na um, že nepozeráte video z Cupheada. Je à prichádzajúca 2D skákačka Portails enchantés, ktorá vyjde už 6. septembra a na Cupheada sa veľmi chce podobať. Ale ako sa hovorí v týchto končinách, je to skôr taký Cuphead « z Wishu ».

Hra tiež ponúka kooperačné skákanie pre dvoch, kreslený štýl, boje s bossmi a vyššiu náročnosť. Akurát à nie je dotiahnuté. Vyzerá síce pekne, ale hrateľnosť nie je taká vyladená. Ovládanie par chcelo ešte doladiť, hitpointy niekedy pôsobia veľmi nepresne (teda napríklad vašu postavu zasiahne aj to, čo nepredpokladáte, že vás trafí). Rovnako neviete, ako úplne bojovať proti bossom – kam strieľať, ako strieľať, kedy správne zasiahnete. Zle sa odhaduje aj množstvo života, ktoré vám zostáva.

Nemusí à byť zlé. Práve naopak, ešte sa z toho môže vyliahnuť síce neoriginálna, ale zábavná hra. Zatiaľ ale potrebuje hra poriadne vybrúsiť a nie som si istý, či to autori za ten mesiac do vydania zvládnu.

Source-122