La mariée (Fiancées de Lairds, #1) de Julie Garwood


με ρωτούσε τι μου έλειψε περισσότερο κατά τη διάρκεια της καραντίνας,θα ήταν σίγουρα μια βόλτα στο βιβλιοπωλείο.Η προσωπική επαφή,το χαμόγελο της κοπέλας στο μαγαζί μου είχε λείψει η « φυσική » σχέση μαζί τους.Ωραία η ευκολία της παραγγελίας αλλά δεν .Ένιωσα !

.
La mariée ζαχάρωνα εδώ και καιρό στο goodreads γιατί τρέφω μια ιδιαίτερη αδυναμία στις ιστορίες της Σκωτίας και είχα σκοπό να το προτείνω.Πήρα μεγάλη χαρά όταν διάβασα των κατάλογο εκδόσεων Διόπτρα με τις προσεχείς κυκλοφορίες και είδα ότι με πρόλαβαν.



Julie Garwood Ιρλανδούς τη φήμη αφηγητές.

τα πιο δυνατά σημεία του βιβλίου είναι οι εξαιρετικές περιγραφές των πάντων.Γλαφυρές,παραστατικές,χρησιμοποιώντας με επιτυχία όλα τα «» του γραπτού λόγου, αποτυπώνουν με ζηλευτή φροντίδα,επιμέλεια και ζωντάνια στις σελίδες του εικόνες που μοιάζουν να αποκτούν πνοή και να ανεύουν .

μας πολεμιστές,αλλά το μυθιστόρημα διαδραματίζεται στη το λέω αυτό,διότι η Σκωτία είναι η αγαπημένη μου χώρα και ζωής ένα ταξίδι εκεί.Ειδικά οι περιγραφές των φυσικών τοπίων των Χάιλαντς της Σκωτίας είναι απλά συγκλονιστικές.



βρίσκονται σε διαμάχη όλους .

Κινκέιντ, ισχυρός άρχοντας στα Σκοτίας,κατόπιν βασιλικής εντολής, που φυσικά δεν μπορεί κανείς να αγνοήσει,πρέπει να επιλέξει μία Αγγλία και προχωρήσει μαζί της εις γάμου κοινωνία.

,θα βρεθεί απέναντι την Τζέιμσον,όπου να επιλέξει ανάμεσα στις τρεις θυγατέρες του.Επιλέγει την Τζέιμι αφού στο είδε τη λαχταρούσε να κάνει δική του.

,αλλά είναι ,αφού ,αγενή,αλαζόνα ,όπως το τόπο .



της γνωριμίας μόνο ρομαντική δεν μπορεί να χαρακτηριστεί,μ’ ένα κανονισμένο γάμο.Σε γενικές γραμμές, ακολουθείται και εδώ -φυσικά- το κλασικό μοτίβο που συνηθίζεται σε ανάλογες ιστορίες,με νοσταλγικά ειδύλλια μιας άλλης εποχής,τον αγνό και ταυτόχρονα παθιασμένο έρωτα ,τις .



είναι εστιασμένη κυρίως στον Άλεκ έναν μεγαλόσωμο ατρόμητο περήφανο Χαιλάντερ που οπωσδήποτε δεν είναι ο πιο ευχάριστος άνθρωπος του κόσμου.Απεναντίας,είναι ένας από τους πιο δύστροπους,οξύθυμους και εκνευριστικούς άντρες που έχει συναντήσει της.Ένας χαρακτήρας περίπλοκος και με βάθος,που · αξιαγάπητος.
,ανακαλύπτει ,φόβους,ανασφάλειες.



ταίρι η Τζέιμι γυναίκα που διαθέτει τη δική της φλόγα.Αρχικά φαίνεται εύθραυστη,όμως μέσα της κρύβει δυναμισμό και αποφασιστικότητα που ώρες-ώρες κλέβουν την παράσταση.Η ηρωίδα είναι εκ φύσεως,απέχοντας από την εικόνα της Αγγλίδας καλοαναθρεμμένης δεσποσύνης.Κάτω καλούς καρδιά,ένα παθιασμένο πνεύμα,ένα κορίτσι που άλογο σαν και ξέρει να ίδιο ή και περισσότερο επιδέξια.

Τζέιμι,όμως, από τον Άλεκ,ερωτεύεται βαθιά και την ίδια τη Σκοτία,πράγμα που η συγγραφέας αποτυπώνει με μοναδικό τρόπο,με περιγραφές που μας ταξιδεύουν στον χώρο και στον ,ζωντανεύοντας μπροστά στα μάτια μας την άγρια ​​ομορφιά και την επιβλητικότητα ενός .

,δουλεμένοι με πιστότητα προσοχή,κάτι που αποδεικνύεται αυτοί της αφήγησης.Προσωπικότητες πολυεπίπεδες χαρισματικές,που ξεδιπλώνονται εκπλήσσουν με εξέλιξη και νέα ανατροπή.
,και τους σκηνή είναι πλασμένοι τον άλλον.



Άλεκ και η Τζέιμι αποτελούν ένα εκρηκτικό ζευγάρι,δυο ανθρώπους που είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον και έπρεπε να γνωριστούν ακριβώς τη στιγμή που γνωρίστηκαν και κάτω από τις συγκεκριμένες συνθήκες,ώστε να στο συναίσθημα που γεννήθηκε ανάμεσά τους να μεγαλώσει και να τους .Η σχέση τους ,αμφιβολίες,διλήμματα,εξελίσσεται ωριμάζει σταδιακά μέσα από κοινό τους βίωμα,ώσπου φτάσει εκείνο όπου πια «για πάντα μαζί» φαντάζει απόλυτα σωστό.



διαθέτει το βιβλίο της,και μάλιστα σε ικανοποιητικές δόσεις.Καλογραμμένη πλοκή, καλοδομημένους και ενδιαφέροντες χαρακτήρες,στιγμές που η συγκίνηση έχει τον πρώτο ρόλο,στιγμές που το χιούμορ (ειδικά οι… φαρμακερές,γεμάτες σαρκασμό ατάκες και του Άλεκ) κλέβει την παράσταση ,στιγμές ηφαίστειο ξύπνημά του.Παθιασμένες έρωτα,εμπόδια σκοτσέζικο πείσμα.

,πάθος,δράση,περιπέτεια,πνευματικούς ,χιούμορ,σεξουαλική ,ματιές .Οι σκηνές πλούσιες,χορταστικές,πιπεράτες.Σπαρταράνε πάθος,με και γλαφυρές περιγραφές.



κεφάλαιο,για την ιστορίας,για να αυτούς τους χαρακτήρες να δρόμο προς την .

στις εκδόσεις Elxis εμπλουτίζουν την με τόσες συγγραφείς.Α υπομονώ διαβάσω τη συνέχεια τις ιστορίας και ελπίζω άλλα βιβλία της στα ελληνικά.

να για επιλογές τους – αναφέρομαι στα καινούργια κυκλοφόρησαν αλλά για την καταστροφή ναστε .

Μπαίνοντας στο βιβλιοπωλείο τους



??





Source link