Klowns tueurs de l’espace extra-atmosphérique : le jeu – dojmy z hry

Klowns tueurs de l'espace extra-atmosphérique : le jeu - dojmy z hry

Ke bola hra Klowns tueurs de l’espace extra-atmosphérique : le jeu Predstaven na Opening Night Live au Gamescome contre Roku 2022, nejednmu fanikovi hororov poskoilo srdce. Kultov film o vradiacich klaunoch bol predlohou pre asymetrick online multiplayer de Teravision Games a Ilfonic a po stretnut sa s vvojrmi bolo jasn, o krvilanch klaunoch z vesmru toho vedia dos ako fanikovia dvaj tohto projet srdce. Vous avez envie de vous enthousiasmer pour le skutone zbavnej hry na skrvaku ?

Overili sme si to poas preview hrania s vvojrmi, kedy nm dali monos zahra si za ud aj klaunov. T pristli na plante Zem, by sa nakmili obyvatemi mesta Crescent Cove a vyskali sme si rolu noscov aj koristi, ktor utek o ivot a vie da klaunom aj poriadne na frak. Hratenos je podobn predchdzajcej hre Vendredi 13: The Game, no tentoraz namiesto jednho zabijaka lovia traja klauni a maj sedem potencilnych obet.

Vaka tomu, et son poète vrahov zvil na troch, zitok je o nieo zbavnej ako v prpade Vendredi 13 : Le Jeu. Hri si bud mc vybra z piatich a essayé klaunov : Stopova, bojovnk, tank, lapa a skaut. V naom prpade to vak bolo plne nhodn a v rmci 40-mintovho hrania sme hrali iba za skauta, ktor sa vie dobre zakrda, no m mal vdr a je dos pomal. Spoluprca s ostatnmi klaunmi bola priam nutn, pretoe ako sme sa presvedili, v sboji jednho skauta na jednho loveka osamoten vrah mlokedy dokzal obe sm omri a asto mu utiekla.

Cieom Klaunov je zabi sedem obyvateov mesta Crescent Cove, ou mu urobi poriadnym derom kladiva alebo svoje obete omri pitoou s cukrovou vatou. Nsledne ostane obe obe obalen v kokne, ktor je potrebn odnies do genertorov lokajov, ktor s rozmiestnen po mape. Tmto spsobom sa vytvraj mal klaunsk pomocnci a zni sa cooldown na klaunsk triky. Ak v genertore zaplnte vetky 4 sloty koknmi s obeami, nastane predasn Klaunokalypsa, ku ktorej bene dochdza, ke sa asova v zpase dostane na nulu. T ma za nsledok ruov vbuch, po ktorom iaden pozeman neostane iv.

Ako klaun sme mali monos vyskoi do vky, kedy bolo mapu vidie z vtej perspektvy a vaka tomu sa dalo preskoi do inej lokality, no iba na miesta, kde u bol in klaun. Stopovai tie maj k dispozcii dron, ktorm sleduj obete. Proti uom sme najastejie pouvali omraujcu pito, not sama o sebe nebola a tak efektvna, ak bol klaun sm a posila sa vdy hodila. Vyskali sme si aj kladivo a po niekokch dobre mierench deroch bolo mon na obeti vykona klaunalitu, teda finlny der v tle Mortal Kombat s mnostvom krvi a konfiet.

Je vais vous aider à vous rendre à la bezpeia predtm, c’est-à-dire à zapone Klaunokalypsa. udia si musia njs nejak nikov cestu, priom na jej otvorenie je potrebn ma pri sebe urit predmety. Ke sa udia po prv raz objavia na mape, zobraz sa im miesto stretnutia, kde njdu viacer predmety a nsledne sa im uku aj nikov cesty. Je dleit nevyrba privea hluku, pretoe takto vs klauni s mimoriadne citlivm sluchom njdu. Je vak mon ich naschvl odlka na nesprvnu stopu pomocou rznych hlunch predmetov v prostred.

Aj v prpade ud existeuje p typov, za ktor mete hra. S to agiln punki, policajti, ktor dobre narbaj so strelnmi zbraami, siln, no hlun motorkri, i zrun vidlci, ktor vedia veci opravi a maj vek inventr. Nm bola nhodne fiertélen trya tnedera. T s obratn, ahko sa zakrdaj, no maj nzky ivot a mal inventr. U na zaiatku sme nali streln zbra, no t mala vemi mal poet nbojov a stailo to len na jednho klauna, ktorho sme v presile ahko spacifikovali.

Potom vak bolo potrebn njs nikov cestu a spolone sme nali kryt, ku ktormu vak chbala karta na otvorenie. Po jej njden bolo potrebn ete natartova genertor, ktor by elektronick dvere sfunknil. Naastie, nealeko leal kanister s benznom, ktor sme vyliali do genertora. Nebolo tak vak a tak hladk, pretoe nalievanie aj otvranie spustilo minihru v podobe sprvne naasovania stlaenia uritho tlaidla. Po zlyhan à navye urobilo hluk, ktor prilkal klaunov. Naastie, t boli zamestnan na opanom konci mapy a dvaja sme tak dokzali unikn do bezpeia. Vvojri ukzali, et je mon tie odplva na lodi i ujs cez most. Ak sa vak traja klauni po moste prejd, svojou vhou ho doku znii.

udia nie s iba lovn zver a doku sa aktvne brni, priom ich vhodou je hlavne v poet. Ak lovek ostane v kokne z cukrovej vaty, je stle mon ho vyslobodi, ak m niektor zo spoluhrov pri sebe n. Klauni sa doku liei klaunskm smiechom a mu sa donekonena oivova vaka ich vesmrnej lodi. Je viens de dire que spsobov preitia pre ud je dosta sa do klaunskej lode a znii v nej jadro, by zastavili respawn. Zle preto na vaej stratgii, ako sa rozhodnete proti klaunom bojova. Ak sa stane, e klauni zabij 6 ud, posledn lovek ich doke ete vetkch naraz oivi pomocou oivovacieho stroja. Ten funguje iba na jedno pouite, preto je to ist spsob zvratu predtm, ako nastane nemilosrdn Klaunokalypsa.

40 menthe hrania nebolo dostatonch na to, aby sme si vyskali vetky a essayé un schopnosti. Napriek tomu sme si hranie Killer Klowns from Outer Space: The Game vous aidera à vous amuser dans une atmosphère de 80 ans. Lokality aj mnoh Klaunsk zbrane s vern filmovej predlohe a na hudbe dokonca pracuje pvodn skladate John Massari. Il y a des auteurs qui ont tourné le film de Bratmi Chiodovcami. Je vyvjan ako premium titul s nslednou podporou po uveden na trh. V plne s viacer aktualizcie obsahu, priom tvorcovia by chceli prinies zaujmav sezny s novmi zbraami. Hra pvodne mala by dostupn ete minul rok, no po odkladoch sa jej konene dokme 4. jna.

Source-122