Indick vody endgame obsahu pré Skull and Bones s rozmanito rozbren a nae dojmy naalej pozitvne

Indick vody endgame obsahu pré Skull and Bones s rozmanito rozbren a nae dojmy naalej pozitvne

Len ako uveri, e pirtska posdka bjnej lode menom Crâne et os vous napna jej plachty a chyst sa pomaly na februrov epochu do Indickho ocenu. Vous avez peut-être un peu de temps pour vous aider à trouver un nouveau produit et un minimum de minutes, mais vous avez déjà essayé de tester la version bêta, mais vous avez déjà entendu parler de Endgame. Nedvno sme sa totito mali monos zastni trojhodinovej seansy, poas ktorej ns pozitvne naladen Oscar z Ubisoftu previedol endgame obsahom pre ich 16. februra vyplavujce sa dobrodrustvo.

Vzdialen hranie na serveroch vvojrov vdy vo mne vyvolva obavy, avak napriek tomu, et na compresii nahrvky sa kvalita vemi neodraz, hra vyzerala skutone vemi dobre. Avak nielene ponkla vemi pekn scenrie, mais aj stabiln snmkovanie a nedolo ani k Oakvanej fragmentcii obrazu. A na absoltne minimlne lagy som nenarazil na iadne vrazn bugy i glitche a o sa hratenosti tka, t sme si bliie popsali uv naom predchdzajcom lnku. Tentokrt sme sa aj vzhadom na apelovanie na siln sociilne zameranie titulu vydali v tme a troch nebojcnych pirtskych novicov popasova s ​​divokmi vodami a ich vzvami.

Indick

Narazili sme v nich na nielen vadeprtomn obchodn, rybrske, pirtske i in lode, ale aj sa obasn vodn montrum, nejak tie pevnosti a vee, no a samozrejme v plnom zvere sme zmazali z povrchu morskho aj finlneho bossa prvej sezny. Vetko, ou om som v skratke popsal vo vyie uvedench riadkoch, je samozrejme zachyten na zzname z nho hrania preview buildu pre endgame, ktor zase njdete niie. A kee boli nae dojmy pozitvne, zostva mi iba spta sa, i sa nakoniec vo februri stretneme na rozbrench vlnch !

Source-122