Gamescom 2023 : War Hospital vm d monos riadi pon nemocnicu poas prvej svetovej vojny

Gamescom 2023 : War Hospital vm d monos riadi pon nemocnicu poas prvej svetovej vojny

Manamentov stratgie hri vinou vyhadvaj v snahe vytvori nieo funkn, na o by mohli by hrd. Posk tdio Brave Lamb sa vak rozhodlo tento ner posun o rove vyie a da pred vs vzvu manaova pon nemocnicu poas prvej svetovej vojny. Poas Gamescomu sme mohli vidie, ako sa stratégie RH, et ktorej muste robi ak morlne rozhodnutia a kad ivot sa pota. Muste oetrova zranench, ktor prichdzaj z bojiska un personnel de riadi zrove à zdroje nemocnice. Pripravte sa na poriadne temn hru nielen z hadiska farebnej palety, ale aj z hadiska morlnych dilem, ktor vs v tejto hre akaj.

Rozmiestnenie budov je pevne dan a neskr v hre sa iba ich poet zvyuje kvli novm vzvam. Tto hra je zameran najm na manament zdravotnkov a zkrokov, ktor bud vykonva. Mte obmedzen poet ud, ktorch mete povola. Okrem chirurgov budete potrebova traumatolgov a lekrov a dleit lohu zohrvaj aj zdravotn sestry, zdravotnci s nosidlami i medicnski technici. Zsoby na jednotliv oddelenia vm toti nepadn z neba a technici ich bud musie vyrba. Budete vak ma aj monos posiela jednotky na prieskum, aby doplnili zsoby za hranicami ponej nemocnice.

Gamescom 2023 : Hôpital de guerre v
Gamescom 2023 : Hôpital de guerre v

Neustle muste zdravotnkom zadva prce, iu na chirurgii, traumatolgi in na chemickom oddelen, priom je potrebn sledova ich stav. Vyerpan lekri nebud ma vek spech pri zkrokoch, no v mnohch situcich budete musie povolva zdravotnkov na pokraji svojich sl. Budete im prerozdeova pacientov poda toho, ktor zkrok sa vm zd by kritick a tie poda toho, i pacientovi vbec dvate ance na preitie. Dostanete sa tak pred mimoriadne ak rozhodnutia, i pacientom amputujete konatiny, by ste ich zachrnili, alebo dokonca ich necha zomrie, pretoe nemte dostatok personlu.

Po zadelen zkrokov mete pozorova chod nemocnice a dokonca aj poas opercie mete dosta otzku, im chirurg odstraova rapnel a predi tak as opercie, alebo jednoducho vykona kritick zkroky na zchranu pacienta. Ak par ste mali odomknut monos pouitia elektromagnetu, zkrok par prebehol ete rchlejie. Pri liebe infekcie vm lekr povie, e pacient je na tom u dobre, no je dehydrovan a podvyiven. Dostanete monos bu predi reconvalesceniu a zvi morlku, alebo ho prepusti po benej dobe, vaka omu bude mon ho rchlejie posla do boja.

Po prelieen sa osud pacientov stle ocit vo vaich rukch. Rozhodujete, ktor pacienti pjdu nasp do zkopov, ktorch presuniete na velitestvo a ktor dostan priepustku. Nemete sa vak donekonena hra na anjela a posiela pacientov domov, pretoe za nemocnicou zri vojna a je mon, e bez vojakov ju neubrnite. Nepriatelia prichdzaj vo vlnch a vidte ich na ukazovateli v hornej asti obrazovky. Vojakov a vu son nouveau jour, il ne doit pas être pripraven na to, aby ste mali dostatok jednotiek na obranu.

War Hospital bude ma hne niekoko koncov v zvislosti od toho, ako ste sa rozhodovali poas manamentu nemocnice. V hre je niekoko zsadnch postv, ktor bud reagova na vae rozhodnutia. Mu vm naprklad da vedajie misie, ktor si nebud vyadova vea silia, no budete z nich ma vek zisk. Bude sa rta v humnny prstup, praktick aj ekonomick perspective vho hrania. Tvorcovia chc, aby kad rozhodnutie malo okamit vplyv aj dlhodob nsledky, ktor sa dozviete na konci hry. Passez à l’hôpital de guerre sur PC le 26 octobre 2023.

Source-122