Gamescom 2023 : Prince of Persia : The Lost Crown est disponible pour la Corée et le prjemnm prekvapenm

Gamescom 2023 : Prince of Persia : The Lost Crown est disponible pour la Corée et le prjemnm prekvapenm

Ak si odmyslme Assassins Creed a Far Cry, Ubisoft zjavne nevie, ou robi so svojimi znakami. Rayman spink dlhm spnkom, Sam Fisher a déjà réalisé un film (jeho nvrat ete poriadnu dobu potrv) un remake de Pince of Persia: Sands of Time je, zd sa, prekliaty. Vetko skvel a populrne znaky, no dnes by ste ich nov asti hadali mrne. Ke to ale nejde s vekmi hrami, mono to pjde s menmi. Ubisoft Montpellier, a joué avec Raymana dans Beyond Good & Evil, le spin-off Prince of Persia, a joué avec lui en Corée.

Sria zanala ako 2D akn adventra pln nstrah a prve tak m par aj nov Prince of Persia : La Couronne perdue. Dix teda okrem polovice tretieho rozmeru prid aj nov prbeh a parkourov ksky. Zabudnite na princa, tu hrte za Sargona, ktor sa mus vyda do prekliateho mesta Mount Qaf, by princa zachrnil. Podar sa mu to? To bude na vs. My sme si vyskali demo a, veru, je tu trochu bada odkaz na korene srie.

Z prbehu sme vea nemali, v vodnej animcii sme akurt okrem Sargona stretli aj alch hrdinov, ktor chc zachrni princa. Hne potom sme sa ale vydali do boja. Sargon je vyzbrojen dvojicou abl a to je dos na to, aby sa s vaou pomocou portail s vinou nepriateov. Niekedy to je jednoduchie, inch nepriateov muste sksi nejako prekabti. Alebo rovno obs. Demo pekne predviedlo, et nie vdy je najlepou taktikou priamo boj a niekedy je lepie sa cez nepriateov dosta bez toho, by ste tasiliable. D sa à un uetrte si ivot. Ak sa ale odhodlte bojova, muste zvldnu aj parry mechanizmus. Jeho sprvnym vyuvanm zskate dostatok energie na to, aby ste na nepriateov vybehli so pecilnym tokom a tak ich hravo porazili. V boji aj pri rieen hdaniek si viete pomc aj lukom, ale strte si zsobu pov.

Sargon sa nebude len bi, bude aj vea skka a lozi. o par bolo za PoP hru, ak par sa tam nelozilo ? Budete prend de la musique prekonva rzne prekky aj pasce. K tomu dostanete tradin vbavu schopnost, aby ste dokzali beha po puanteur, hojda sa, plha a podobne. V deme akrobacia psobila vemi plynulo a intuitvne, aj ke tam boli miesta, kde sa oplatilo chvu zastavi a premyslie si postup. Uvidme, koko toho ponkne cel hra ak prvky ete prid. Zatia je ale jasn, et tie skoky nemusia par rovnako presn ako pred 30 rokmi, kedy vs skok zle vypotan ou jeden pixel stl ivot. Okrem akrobacie a bojov sme si mohli vyska aj niektor asov schopnosti. Sargon doke dashova vpred vase, ale vyskali sme si aj asov manipulciu s prostredm, kedy naprklad obnovte spadnut brnu, aby ste sa cez u dostali.

V hre nebude chba postupn vylepovanie a vaka metroidvania dizajnu sa budete mc vrti sp a s novmi schopnosami i zbraami dosta na predtm nedostupn miesta. Démo toho vea neukzalo, ale mnoh naznailo. A to je fajn. Prekvapilo ma a à v dobrom zmysle slova. Rovnako ma aj navnadilo a chcel par som vedie aj hra viac. Vizulne to nie je zl, aj ke je zrejm, et tl kadmu neaadne. Sce si do 18. janura a vydania hry ete pokme, ale ak vm v PoP srii ide o hdanky, akrobaciu a akciu, mohli by ste si tu prs na svoje.

Source-122