Final Fantasy XIV : Dawntrail – dojmy z hry

Final Fantasy XIV : Dawntrail - dojmy z hry

Donjon Prv z Dawntrail

Sasou preview verzie bol aj nov, zrejme prv donjon v hre. To je presne ten, ktor tartuje spanilou jazdou bojovnkov na rafte resp. lodi. Un peu de spoiler pour votre intro, nebude sa tam bojova vtle, et hra na vs sype mobov i nebodaj prvho bossa. A tak pristanete na si a potom u kukatmi ulikami prejdete cez nepriateov k prvmu bossovi. Pripomna vek rybu na suchu, dal nm sce zabra, najm ke privolva mench pomocnkov, ale je zdolaten.

Druh boss sa tvri ako tak men pohok, ale m drsn triky po polovici zdravia a pri om prila aj moja prv smr vbec. Finlny boss je prirodzene naja a tam sme umierali miestami vetci. Prenez nezdolali sme ho na prv pokus (relne a na tret a to si tank riadne odmakal), lebo autori pri om skaj klasick triky pri 75% prv plon efekty, pri 50% alie a pod.

Bludisko som potom otestoval ete aj druh raz jednak v explorer mde, ale aj s PNJ postavami a tam je obanos ete vyia. Objet: potom som u iiel v roli tanka, zatia ou predtm DPS Viper

Travail de novembre : Viper

o ns privdza k prvmu novmu povolaniu. Viper je fantastique, pomerne rchla novinka. Najbliie m asi k ninjovi, ale Viper m jednak dve rchle contact zbrane a zrove irok paletu derov, ktor sa ahko uloia do sekvenci. Funguj dokonca tak, et dery sa zobrazia na rovnakej ikone, m sa zjednodu cel postupnos. Naprklad ak tri razy kliknete na t ist, postupne na seba nadvzuj dery. Ale mu sa aj rozvetvi, prends dvakrt kliknete na jednu, tret raz na dans un mte odlin kombo.

Pour je vrazn novinka v interface a rob z Vipera praliv povolanie, ktor treba vyska. En fait, je suis au niveau 100 et je suis sûr qu’il y a un problème si nous n’avons pas posté les adversaires dans cette étude, aucun champignon ne peut être transmis. Bude otzne sledova, je raz prejd zjednoduenm aj en povolania.

Viper est vraiment iba spoiatku, pri tuhch nepriateov u jeho vhoda agilité troku klesne a boje s dlhie. Mais je dois skvel DPS povolanie a rozhodne sa chystm za odohra pr dobrch bludsk i zn, lebo jeho komb i system je chytav. Pré-Mêlée DPS spécialistes povinnos!

Source-122