Dead Island 2 – zombci contre LA – dojmy z hry

Dead Island 2 - zombci contre LA - dojmy z hry

Toti naprklad na zaiatku njdete jeden bezpen dom, do ktorho sa budete vraca a ktor m svoje osadenstvo. Tu budete komunikova s ​​postavami, s jednou aj obchodova a zskava tak nov veci, alebo od ostatnch zisova o alej. Ako sa toti dozviete u na zaiatku, ste imnny, ale mte urit prejavy a muste njs doktora. Zrove, kee ste imnny a mte zombie vrus, postupne viete vyuva jeho sily. To s nakoniec tie spomnan schopnosti v podobe kartiiek.

Technicky je to vemi pekne spracovan, cti detaily, kvalitn textry, fyziku a aj dynamiku v bojoch. Autori vyahuj z Unreal Engine 4 maximum a aj to vidie. Prinaj vemi dobr nasvietenie, psobiv scenrie a miestami aj vhady na cel LA. Zrove, o je pozitvne, nebadal som iadne trhania alebo vraznejie problmy na PC. Konkrtne na RTX 4080, aj ke uvidme, ako to pjde pri vydan na rznych konfigurcich.

Vemi pekne s spracovan aj detaily ako ivch ud, tak aj zombkov. Dobre s rozanimovan a maj svoje detrukn modely, a tak sa vm bud pred oami poas bojov meni. Je to vec, s ktorou sa autori za tie roky vvoja vemi dobre pohrali. Podobne nezabudli na prestrihov scny a rozhovory, ktor hre pridvaj hbku a zrove aj potrebn oddych.

Ak mm zatia Dead Island 2 zhodnoti poda prvch niekokch hodn hry, je to vizulne psobiv a celkovo kvalitne spracovan so zbavnmi bojmi a monosou taktizovania a zrove aj s dostatonou nronosou. Len je zatia otzne, i hra postupne v alch astiach ponkne dostatok rozmanitosti a noviniek do hratenosti, aby neupadla do jednotvrnosti. Pre ma osobne je koda absencie otvorenho sveta, lebo aspo as LA v tejto kvalite by bola pardna vec, ale ani tieto menie uzavret asti nie s nevyhnutne zl. V kadom prpade, ak od Dead Island 2 akte kvalitn zabjanie zombkov, urite ho dostanete.

Source-122